phone
0721 277 034
Linkedin Twitter Google Plus Facebook
Mprotect
Mprotect
Modalitati de comanda :

1) Comanda prin email:

Pentru a lansa o comanda prin e-mail ne puteti scrie pe adresa noastra office@mprotect.ro, codul produsului dorit si datele dvs. de contact. Vom lua legatura cu dvs. in cel mai scurt timp pentru a confirma disponibilitatea pe stoc a produsului si pentru a stabili detaliile livrarii.

Pentru comanda prin e-mail puteti folosi si formularul de contact din sectiunea Contact.


2) Comanda telefonica:

Se poate face de luni pana vineri intre orele 09.00-18.00. Comanda va fi preluata de unul din operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare si plata.


Modalitate de livrare:

Dupa finalizarea comenzii prin intermediul magazinului online, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare si plata.
* Produsele ce nu se afla in stoc se livreaza intr-un interval cuprins intre 3 si 7 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.
La livrare, produsele vor fi insotite de accesoriile originale , de certificatul de garantie si de factura fiscala.
Livrarea produselor se face prin curier rapid direct la domiciliul/sediul clientului; nu se fac livrari la sediul social al firmei.

POSTA ROMANA Termen: 3-5 zile din momentul confirmarii comenzii, cu ridicarea produsului de la oficiul postal de care apartineti. Pentru mai multe detalii despre tarif apasati » aici «
NEMO EXPRESS Termen: maxim 24 ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare. Pentru mai multe detalii despre tarif apasati » aici «
URGENT CURIER Termen: maxim 24 ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare. Pentru mai multe detalii despre tarif apasati » aici «
FAN CURIER Termen: maxim 24 ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare. Pentru mai multe detalii despre tarif apasati » aici «
Modalitati de Plata:

Plata produselor achizitionate din magazinul online www.mprotect.ro se poate face astfel:

1) Plata in sistem ramburs

Plata cu numerar se face in lei, integral pe baza facturii care se gaseste in colet, catre curierul care efectueaza livrarea. Curierul este obligat sa va elibereze chitanta pentru suma incasata.

2) Plata prin ordin de plata (OP)

Plata prin ordin de plata se face in avans doar in baza facturii proforme emise de societatea noastra si in urma confirmarii telefonice a comenzii. Va rugam verificati telefonic disponibilitatea produsului inainte de efectuarea tranzactiei, in cazul in care alegeti aceasta metoda de plata.