Telefon: 0721 277 034
Email: office@mprotect.ro
Cosul de cumparaturi este gol ...
Categorie
Contact
  • E-mail:office@mprotect.ro
  • Telefon0721277034
  • Program magazinProgram:
    Luni -Vineri: 09–18
    Sambata: Inchis
    Duminica: Inchis
Lista de preturi
Descarcati lista de preturi PDFDescarcati lista de preturi HTML
Acasa » Despre companie

Despre companie

 

 

         MPROTECT CCTV este o companie tanara, dinamica aparuta pe piata sistemelor de supravegere din Romania ca urmare directa a necesitatii de siguranta.

Profilul companiei noastre este de importator si distribuitor de sisteme de supraveghere video adresandu-se tuturor utilizatorilor prin solutii perfect costumizate nevoilor lor. Produsele oferite de noi sunt variate si de cea mai inalta calitate, in conformitate cu standardele europene din domeniu.

 

          MPROTECT CCTV este interesata de protectia propriei afaceri precum si de siguranta locuintei dumneavoastra. Cu ajutorul nostru va puteti bucura de siguranta, control si confort. Ne recomanda responsabilitatea si respectul fata de clientii nostrii prin aducerea pe piata romaneasca a sistemelor de supraveghere de cea mai buna calitate, obiectivul nostru fiind acela de a dezvolta un parteneriat pe termen lung , bazat pe beneficii reciproce.


Daca aveti comentarii sau intrebari despre produsele sau serviciile noastre, sau pur si simplu nevoie de informatii suplimentare si doriti sa ne contactati, faceti clic pe adresa de e-mail: office@mprotect.ro si speram sa fim utili in a va ajuta.

Pentru toate aspectele legate de activitatile companiei noastre, de vanzare, transport, livrare precum si pentru cooperare, ne puteti contacta oricand.


Speram ca prezentarea de mai sus v-a convins sa deveniti unul dintre partenerii si clientii nostrii.

 


Accesati pagina de pornire
mprotect.ro